Gäverstad islandshästar NORRKÖPING SÖK PÅ GAVERSTAD.SE:
  framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt


LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
2013-03-26 KLOCKAN 22:09

Elva dygn på Phu Quoc, en liten magisk ö tillhörande Vietnam, nära Kambodja samt tre dygn i Saigon med utflykt till det frodiga Mekongdeltat.
Nedan utsikt från vår terass med vy över vår daghydda. Stranden hette Long Beach och var en mil lång !Vårt hem i 11 dygn

Våra fruktmadamer, som serverade och skar upp frukt åt oss när vi latade oss på stranden. Många pomolo blev det och mangos.Polen var bra att ha den dagen som vi var rädda för kubmaneter.

Dagsutflykt med snorkelbåt. Vi fick hoppa i utanför tre olika öar och snorkla en timme vid varje. Under ett snorkelpass gjorde kaptenen (han med gitarren) iordning en överdådig lunch på båten bl. a. sjöborrarna på bild.

Blandade bilder från Mekongdeltat i båt på småfloder kantade med water-coconuttrees.

En fantastisk vegitarisk lunch serverades på Mekongturen. Ute i en lotusdamm. Vi träffade även på en boaorm.Lite fler ätfrossarbilder med det obligatoriska Saigon-öletMed blick för palmtrees


Båtliv i Vietnam


Saigon, het (ca 35 gr), kaotisk och överbefolkad med scootrar (4 miljoner). Ett företag med livet som insats att ta sig över en gata.AV LENA M
KOMMENTARER (5)
2013-04-03 KLOCKAN 16:21 SKREV ANN:
Hej! oj vilka underbara bilder... vilken resa ni har gjort.. spännande!
2013-04-02 KLOCKAN 11:20 SKREV VIVI MELIN:
Aha! Är det därför det heter boaorm, för att man ha den kring halsen?! Vilka fantastiska bilder, tack för att du delar med dig dem.

Vivi
2013-03-31 KLOCKAN 00:05 SKREV LENA:
Vår resort hette Tropicana på ön Phu Qouc. Om ni ska till Phu Quoc så tycker jag absolut att ni ska bo där, om ni kan få en hydda nära vattnet. Grannresorten heter Cassia och har öns bästa mat, folk vallfärdar dit, men dyrt att bo där och inte lika mysigt läge. Man kan bo på Tropicana och äta på Cassia. Kul att du ska dit.
2013-03-28 KLOCKAN 18:21 SKREV SUSANNA:
Vilken fantastisk resa ni verkar ha haft... och sen är det härligt att du är hemma igen Lena! Kram Susanna
2013-03-28 KLOCKAN 09:30 SKREV PETRA:
Hej, vad hette stället ni bodde på? skall själv dit snart.

Petra
SKRIV KOMMENTAR!
Kommentar:
Namn (obligatorisk):
Epost (obligatorisk, kommer ej visas på sajten):
Blogg/Hemsida:
framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt
Alla texter och bilder på denna sajt är licensierade under en Creative Commons Erkännande-Dela Lika 2.5 Sverige-licens, om inte annat anges.
Lena Mannerheim, lena@gaverstad.se
011-707 49, Gäverstad gård, 61494 Söderköping. Om gaverstad.se.