Gäverstad islandshästar NORRKÖPING SÖK PÅ GAVERSTAD.SE:
  framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt


LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
2008-09-26 KLOCKAN 23:43

Igår var Bengt (vetr.) här med sin ultraljudsapparat för att kolla Vindros, Reisn och Smillas dräktigheter. Vi blev minst sagt häpna, INGEN var dräktig.
Detta var första gången jag åkte med ston fram och tillbaka till hingst. Första gången jag inte hade hingst hemma.
Senare samma dag fick jag reda på att Oskasteinn hade dragit på sig en streptococinfektion som gjorde honom infertil under en period. Nu är han behandlad och enligt uppgift friskförklarad. Det blir alltså ytterligare ett år utan egna föl !
Ironiskt nog blir Carros Saga ensamfölare. Hon flyttade hit för att få gå med andra dräktiga ston, så att hennes tänkta föl skulle få lekkamrater.
Med tanke på att det blir föltomt nästa år, så var det väl än mer meningsfullt med STELLA-köpet. En ljuvlig liten ettåring att glädja sig åt.
BILD : Stella hälsar på Saga, 5 min. efter hemkomsten, igår torsdag.

AV LENA M
KOMMENTARER (2)
2008-10-07 KLOCKAN 11:02 SKREV EVA RINGQVIST:
vad är väl ett år på Gäverstad utan nya föl????Tråkigt!!!Men grattis Lena till din ettåring,hon är jättefin!!!Under alla år jag stått på Gäverstad så har det roligaste på somrarna varit att följa alla mammor som ska föla och sedan se dom små fölena växa upp och bli riktiga ridhästar!Hoppas det blir desto mer föl året efter istället så traditionen lever vidare.....Tusen tack Lena med all din hjälp under "min" och Flóas fölning i år!!!!
2008-09-27 KLOCKAN 17:11 SKREV KATHARINA SVENSSON:
Trist att behöva vänta ett år till på fölen.Men GRATTIS till ditt beslut att köpa den fina Kofri avkomman!Hon ser jätte fin ut!
SKRIV KOMMENTAR!
Kommentar:
Namn (obligatorisk):
Epost (obligatorisk, kommer ej visas på sajten):
Blogg/Hemsida:
framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt
Alla texter och bilder på denna sajt är licensierade under en Creative Commons Erkännande-Dela Lika 2.5 Sverige-licens, om inte annat anges.
Lena Mannerheim, lena@gaverstad.se
011-707 49, Gäverstad gård, 61494 Söderköping. Om gaverstad.se.