Gäverstad islandshästar NORRKÖPING SÖK PÅ GAVERSTAD.SE:
  framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt


LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
2009-01-25 KLOCKAN 09:18

Hur kunde det bli så fel ?? I fyra mail stod det klart och tydligt att Dyggurs årsmöte skulle vara lörd den 24, jag skulle hålla föredrag om avel efter årsmötet kl 18, före middagen.
Första gången jag blev tillfrågad skrev jag ner i min heliga agenda: sönd 25. Sedan den dagen var det datumet orubbligt, det gjorde att jag inte la märke till datumet i mailen, det hade jag ju redan antecknat, och dessutom sagt nej till andra grejer den dagen. Söndagen var helt reserverad för mig.
Det märkligaste är att jag dom sista dagarna pratat med en hel del människor, till vilka jag sagt att jag skulle prata på årsmötet på söndag - ingen rättade mig, trots att dom borde vetat att mötet skulle vara igår, lördag.
Framåt sjusnåret fick jag ett samtal, där dom försiktigt undrade var jag var, om jag var försenad.
Nu i efterhand funderar jag på om jag skulle bytt om, kastat mig i bilen och kört på två hjul på dom glashala vägarna i regnet, styrt om mina andra planer för kvällen, hittat nån som kunde skjutsa hem mina gäster, som vi satt och åt med vid tillfället. Dom skulle köras till Norrköping lite senare samt struntat i blueskvällen på Å-cafeet.
Naturligtvis skulle jag ha gjort det. Men då kändes det bara dumt, när alla suttit och väntat så länge, och så dyka upp kanske två timmar för sent. FÖRLÅT MIG alla!
Blueskvällen skippade jag i alla fall - kände mig inte i form efter min fadäs.
Känns ju lite snopet när man den sista tiden tänkt ut och kommit på en massa saker, som skulle vara kul att berätta.
Min första reaktion när Ulla ringde och efterlyste mig var: NEEJ det är i morgon!!! Ni har alla gått dit fel dag !
Men en kompensation ska det bli. HOPPAS att många vill komma på en avelsträff på Gäverstad. Nåt roligt ska jag hitta på.
Avslutar min ursäktsblogg med en bild på min godisråtta, som blivit hur fräck som helst, och äter upp mitt godis mitt framför ögonen på mig när jag sitter o bloggar. Bra smak har han också, nu har han satt i sig en halv kaka med isländsk Draumur.

AV LENA M
KOMMENTARER (3)
2009-01-25 KLOCKAN 17:50 SKREV THERESE S:
Hej Lena,
Det blev förstås lite besvikelse i församlingen igår, men jag framförde din ursäkt och förklaring samt idén om clinic/föredrag på Gäverstad och det verkade uppskattas av de som jag pratade med. De är nyfikna på att höra om din verksamhet och stifta närmare bekantskap med "färghästarna" (silversvart,silverbrun,silverskäckar) som jag tror fascinerar många. Det vore kul om vi kunde utarbeta ett förslag som jag kan ta med till styrelsen. Vi ses i stallet/Therese
2009-01-25 KLOCKAN 12:01 SKREV INGER KäLLANDER:
Hmmm... undrar om godisråttan är en lillebror till "hasselmusen" som jobbat i mitt rum - verkar vara en större livskonstnär, mindre bekymrad om kommande svåra tider där ett stort lager hasselnötter behövs, ja faktiskt ALLA hasselnötterna flyttades från nötkorgen där de var blandade med valnötter mm. Eller är det samma mus som är intelligent nog att njuta av livets goda när det bjuds och spara nödbrödet "for the rainy days"... Jag är säker på att din avelsdag på Gäverstad kommer att bli något i särklass! Du kan inte bli mer motiverad nu att dela med dig av ett nästan helt livs erfarenheter! Och den som väntar på nåt gott! (Inte ska man väl ordna möte på lördag kväll!) säger mötesnörden Inger
2009-01-25 KLOCKAN 11:14 SKREV HANNES:
Hihi, efter ett sånt svek är man inte värd något godis, rätt av musen :P
SKRIV KOMMENTAR!
Kommentar:
Namn (obligatorisk):
Epost (obligatorisk, kommer ej visas på sajten):
Blogg/Hemsida:
framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt
Alla texter och bilder på denna sajt är licensierade under en Creative Commons Erkännande-Dela Lika 2.5 Sverige-licens, om inte annat anges.
Lena Mannerheim, lena@gaverstad.se
011-707 49, Gäverstad gård, 61494 Söderköping. Om gaverstad.se.