Gäverstad islandshästar NORRKÖPING SÖK PÅ GAVERSTAD.SE:
  framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt


LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
2008-08-19 KLOCKAN 23:54

Ibland vill man liksom lite för mycket. Dags att inse att ens tid är begränsad. Alpackor ska klippas ull, klippas klor, klippas tänder, tränas med grimma, hanteras, ston skall iväg och betäckas osv.
Två vallacker var nog precis lagom för oss. Aymara, Maya och Topoco får nu flytta till Värmland om ett par veckor.
Ett mycket trevligt par med god alpackavana, som redan har fem alpackor hemma och vill utvidga flocken, har varit här och sett ut dom. Dom kommer att få det kanonbra där och vi kan slippa lite av ett dåligt samvete, som gnagt den sista tiden.
Marina ska ha en eloge för att hon umgåtts med packorna i hagen så gott som dagligen, vilket gjorde att dom uppträdde så trevligt när alpackaköparna var här.
Paco och Pumi ska få bli av med sina pälsar till våren, då får vi hjälp av riktiga proffs, som kommer från Skåne med klippbord och allt.
Det har i alla fall varit jättekul att fått vara med om en alpackafödsel och sett Topoco växa till sig så fint. Han hade kunnat passa bra ihop med Paco o Pumi (tre st hade man ju kunnat ha), men han behöver sin mamma några månader till så han får också bli värmlänning.
Kanske kan det bli en silvervallack i framtiden. Tre st är ju mer en flock än bara två !!

AV LENA M
KOMMENTARER (0)
Inga kommentarer.
SKRIV KOMMENTAR!
Kommentar:
Namn (obligatorisk):
Epost (obligatorisk, kommer ej visas på sajten):
Blogg/Hemsida:
framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt
Alla texter och bilder på denna sajt är licensierade under en Creative Commons Erkännande-Dela Lika 2.5 Sverige-licens, om inte annat anges.
Lena Mannerheim, lena@gaverstad.se
011-707 49, Gäverstad gård, 61494 Söderköping. Om gaverstad.se.