Gäverstad islandshästar NORRKÖPING SÖK PÅ GAVERSTAD.SE:
  framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt


LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
2008-06-19 KLOCKAN 20:42

Jag tänkte att jag skulle blogga om loggan. Hannes har skapat en Lenas blogg så då får jag se till att finna saker att blogga om. Det finns egentligen en massa saker jag vill skriva om, dom lite allvarliga och tyngre sakerna spar jag till en regnig dag.
Idag tänkte jag bara förvåna mig över att omröstningen på tavlan i stallet utföll till den 30 år gamla loggans fördel (egentligen snodd från ett tyskt företag från början).
Min gissning var att nya loggan, skapad av Hannes, skulle ta 100 % av rösterna, färglagd mot bara konturer, ack vad man kan missta sig. Nu får alltså den gamla välkända hästen pryda dom nya svarta stalljackorna, som jag fått löfte om ska komma före semestrarna.
Förresten ni har väl sett att loggan i trä vid kanalbron har blivit silversvart (Larus), istället för silverbrun (Tritte). Tinas verk !

AV LENA M
KOMMENTARER (5)
2008-06-24 KLOCKAN 09:33 SKREV EVA RINGQVIST:
Om man tänker vad Gäverstad mest är känt för så har ju Hannes en poäng i att det inte är med stora benlyft på hästarna utan för alla färger och flygiga manar som representerar Gäverstad bäst och då skulle ju självklart nya loggan kännas mer sann....men men jag tycker som sagt att båda är fina och det är Lenas beslut i slutändan och jag blir glad för vilken hon än tar.
2008-06-24 KLOCKAN 08:28 SKREV HELENA JONSSON:
Nya loggan är kanon fin, men varför min röst föll på den gamla var för att den nya syns inte lika bra från håll.Du har gjort en väldigt fin logga Hannes!
2008-06-23 KLOCKAN 15:12 SKREV HANNES:
Problemet med den gamla loggan är ju att den ursprungligen är snodd, samt att Gäverstad inte är mest förknippat med hästar med stora lyft, utan kanske mer för yviga manar i silverfärger. Men det är ju såklart ni som bestämmer vilka jackor ni vill köpa :). Jag hoppas att Lena väljer att gå över till den nya loggan, inte så mycket för att jag annars lagt ner jobb förjäves (den gamla tog nog mer tid att göra om till vektorgrafik), utan för att den är bättre och mer unik.
2008-06-23 KLOCKAN 11:36 SKREV EVA RINGQVIST:
Hmm det är svårt att frångå gamla välkända mönster,tycker att båda är lika fina men som gammal inventarie som jag är på Gäverstad så föll rösten på den gamla loggan!
2008-06-22 KLOCKAN 10:04 SKREV GINA ZETTERQVIST:
Synd att det inte blev den nya snygga loggan, personlig åsikt så hade jag valt den.
SKRIV KOMMENTAR!
Kommentar:
Namn (obligatorisk):
Epost (obligatorisk, kommer ej visas på sajten):
Blogg/Hemsida:
framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt
Alla texter och bilder på denna sajt är licensierade under en Creative Commons Erkännande-Dela Lika 2.5 Sverige-licens, om inte annat anges.
Lena Mannerheim, lena@gaverstad.se
011-707 49, Gäverstad gård, 61494 Söderköping. Om gaverstad.se.