Gäverstad islandshästar NORRKÖPING SÖK PÅ GAVERSTAD.SE:
  framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt


LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
2009-07-20 KLOCKAN 22:37

Ingen har väl kunnat undvika att lägga märke till den långa, höga, vita muren som Tommy har byggt upp på vägen ner mot skogen. Nästan 300 bal och nästan så vi klarar vinterbehovet på bara förstaskörden. Dessutom fick vi ju in en hel del hö också eftersom hötorkarvädret bara fortsatte och fortsatte.
Nedan följer lite jobbarbilder.


Perfekt väder även för målerijobb. Hannes målar fönster och snickarglädje på saloonen

Tommy flyttar rishögar


Maja och Bassi håller koll på pressen och plastaren. Det får inte gå för lång tid mellan pressning och plastning, helst inte mer än 10 min.


Maskinringen kommer hit med imponerande maskiner. Tänk om man skulle hässjat allt. Det gjorde vi i början av min hästbondekarriär. Vackrare var det onekligen och en härlig skördefest hade man när det var klart. Men tack och lov att jag inte behöver hålla på med det till alla dessa hästar.

Färdigstaplat !! I år med en dm springa mellan alla balar, eftersom vi har hört att mössen har cellskräck och inte gillar att sitta och gnaga hål med det utrymmet runt sig. I alla fall har det blivit mycket mindre musskador där man använt sig av den modellen.

AV LENA M
KOMMENTARER (1)
2009-07-23 KLOCKAN 00:13 SKREV HANNES:
Hoppas ingen missar snygga hålet i mina byxor! ..V,(^_^)
SKRIV KOMMENTAR!
Kommentar:
Namn (obligatorisk):
Epost (obligatorisk, kommer ej visas på sajten):
Blogg/Hemsida:
framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt
Alla texter och bilder på denna sajt är licensierade under en Creative Commons Erkännande-Dela Lika 2.5 Sverige-licens, om inte annat anges.
Lena Mannerheim, lena@gaverstad.se
011-707 49, Gäverstad gård, 61494 Söderköping. Om gaverstad.se.