Gäverstad islandshästar NORRKÖPING SÖK PÅ GAVERSTAD.SE:
  framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt


LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
2011-03-03 KLOCKAN 20:47

Härliga och fina Lysir från Gäverstad är ledig som "Hästinbox" - häst.
Han är en stor silvergulbrun vallack född 2000, 149 cm i mankhöjd. Han är Lysingur från Tulkas allra sista avkomma och har Fakurstoet Lilja som mamma. Lysir tycker om att vara enmanshäst. Han är en blyg och lite försiktig häst i hagen, men den han lär sig lita på och får förtroende för får en kompis för livet.
Han är fyrgångare med "storhästtrav" och funkar bra bettlös och skolös men går även lika bra att rida med bett och skor.
Lysingur var känd för sina täta, starka och hårda hovar som han ofta nedärvt till sina avkommor, därför funkar Lysir bra barfota vid skogsridning. Men skor man honom kan man jobba fram ett riktigt bra tävlingssteg. Allt efter tycke , smak och specialintresse. Lysir formar man som man vill.Läs på hemsidan under Gården, underrubrik hästinbox, om villkoren för detta.

AV LENA M
KOMMENTARER (1)
2011-05-06 KLOCKAN 17:49 SKREV ELISABETH:
Vilken kanonbra idé detta med "hästinbox"! Hoppas få återkomma längre fram om jag får tiden till att prova själv! Lysir ser helt underbar ut!
SKRIV KOMMENTAR!
Kommentar:
Namn (obligatorisk):
Epost (obligatorisk, kommer ej visas på sajten):
Blogg/Hemsida:
framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt
Alla texter och bilder på denna sajt är licensierade under en Creative Commons Erkännande-Dela Lika 2.5 Sverige-licens, om inte annat anges.
Lena Mannerheim, lena@gaverstad.se
011-707 49, Gäverstad gård, 61494 Söderköping. Om gaverstad.se.