Gäverstad islandshästar NORRKÖPING SÖK PÅ GAVERSTAD.SE:
  framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt


LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
2010-08-31 KLOCKAN 19:24

Så var den över i en svinblink, årets upplaga av Ekologdansen. Man vet det hela tiden, medan man planerar, skickar inbjudningar, stadar, skurar, drar sladdar, handlar, handlar och åter handlar. Man vet att när dagen är inne så säger det bara swiiisch så är hela härligheten över. Men som vi brukar säga efteråt : vääääärt.
I år tippar jag på att vi endast var hälften till antalet mot förra året, men det gjorde inget (ja, ev. ekonomiskt om man tänker så), det blev en riktigt skön och gemytlig stämning. Det regnade lite, men det gjorde inget. I alla fall inte för oss som vistades på logen för att inte missa en enda låt av varken Janne Schaffer eller StefanWikström.
Janne lägger alltid ner sin själ i varje spelning och har en förmåga att trollbinda.
Stefan drog igång dansen och fick oss att bugga, twista, skaka, dansa tryckare och till och med tango. Dom gamla Elvislåtarna hugger tag i dom flesta och berör oss på olika sätt.
Stefans musiker för kvällen: Roger Hedin, Michael Hjort, Staffan Hubner och Göran Hanning. Inkl. Stefan blir det 4/5 av gamla Memphis Maffia.


Inger överlämnar en jubileumsbok till Janne.

Barhäng : Anna och Carro

Grillhäng


Den forna saloonen blev för kvällen ett galleri med jam-hörna och cafe
Hannes var gallerist och bjöd på snittar av egenbakat tunnbröd. Konstnären var Staffan Axelsson. Jamhörnan bjöd på "alternativekologdans".
Foto: Lena, Inger, Petra. Dom flesta är Petras.

AV LENA M
KOMMENTARER (0)
Inga kommentarer.
SKRIV KOMMENTAR!
Kommentar:
Namn (obligatorisk):
Epost (obligatorisk, kommer ej visas på sajten):
Blogg/Hemsida:
framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt
Alla texter och bilder på denna sajt är licensierade under en Creative Commons Erkännande-Dela Lika 2.5 Sverige-licens, om inte annat anges.
Lena Mannerheim, lena@gaverstad.se
011-707 49, Gäverstad gård, 61494 Söderköping. Om gaverstad.se.