Gäverstad islandshästar NORRKÖPING SÖK PÅ GAVERSTAD.SE:
  framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt


LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
2009-03-18 KLOCKAN 18:40

Bali var verkligen allt jsg drömt om och lite till. Och hem kom vi mot alla odds , fred. den 13:e var väldigt lång då vi flög bakåt i tiden 7 timmar, så vi hann med flera starter och landningar det datumet. Men Emma W hade ju talat om att det skulle gå bra att flyga det datumet, eftersom hon gjorde det förra månaden - konstigt nog.
TACK Tommy o Tesan och alla andra som pushade mig att komma iväg och som hjälptes åt att ta hand om gården på föredömligt sätt.
Många bilder blev det. Petra o jag tog nog ca 1000 bilder var, men många ska ju raderas och sen får man lägga in dom bästa i en visningsmapp på max 50 bilder, annars blir det ingen som orkar titta.
Väldigt många bilder blir ju lika, man tar på samma saker.
Men jag har kanske lite fler apor, hundar, delfiner och fåglar. Petra har lite fler tempel och offerceremonier.


Fast balinesiska brunbrända surfare har vi ungefär lika många var.

Hundslagsmål såg man nästan aldrig trots det stora antal hundar som drev omkring. Men vid ett tillfälle var det en löptik som hade så pass många kavaljerer efter sig att det uppstod lite gruff.

Aporna var på vissa platser extremt påflugna av sig i alla fall om man hade en knippe bananer i handen.

På djungelpromenad bland bananplantor, kaffebuskar och kakaoträd.

Så här ljuvligt hade vi det faktiskt på hotell Nirvana på nordsidan, där vi var ensamma gäster p.g.a lågsäsong. Förutom två nätter då Orvar (från filmkrönikan) med fru också bodde där.

.....och vad är väl en Baliresa utan en romantisk middag på stranden med gitarrmusik och levande ljus.

Förvånad blev jag när jag kom hem och öppnade min mail. Jag hade fått ganska många tackmail för mitt avelsinlägg i Islandshästen. Hade ju inte sett tidningen och nästan glömt bort att jag skickat in nåt. Kul i alla fall att så många tänkte som jag.

AV LENA M
KOMMENTARER (2)
2009-03-29 KLOCKAN 11:20 SKREV SANNA:
HEJ Lena =) Ni ser verkligen ut att ha roat er och haft det mysigt. Själv är jag ju ganska uppbunden med 2 småtroll som aktivt tar upp all ens tid `skrattar` kanske dags att komma och visa upp dem igen...blir ju bara ett fåtal ggr per år / sanna
2009-03-23 KLOCKAN 13:59 SKREV FRIDA:
Hej! Ni verkar ha haft det så himla bra som man bara kunde ha det :) Ser fram emot att träffas och få spana in den där visningsmappen med bilder och höra era berättelser. Massa Kramar!

(Nu har jag också lyckats snurra in mig i bloggvärlden)
Blogg/hemsida: http://frilis.blogg.se
SKRIV KOMMENTAR!
Kommentar:
Namn (obligatorisk):
Epost (obligatorisk, kommer ej visas på sajten):
Blogg/Hemsida:
framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt
Alla texter och bilder på denna sajt är licensierade under en Creative Commons Erkännande-Dela Lika 2.5 Sverige-licens, om inte annat anges.
Lena Mannerheim, lena@gaverstad.se
011-707 49, Gäverstad gård, 61494 Söderköping. Om gaverstad.se.