Gäverstad islandshästar NORRKÖPING SÖK PÅ GAVERSTAD.SE:
  framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt


LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
LENAS BLOGG!
2009-02-25 KLOCKAN 15:59

I morgon bitti försvinner jag från jordens yta, i alla fall i 24 timmar !!!!
Jag är en starkt markbunden och jordnära person, gillar inte att vara uppe i det blå högt ovan molnen. Men jag har lärt mig genom åren, att vill man komma nån vart så får man ta sin medicin.
Bali ligger extremt långt bort. Har länge velat komma dit så då är klart man slår till när det dyker upp så billiga restplatser , flygstolar, boendet får man hitta när man kommer dit, sägs att det är jättebilligt.
Det höll på att bli Maldiverna igen, men vi segade lite för länge och så försvann platserna. Nu är det bokat och klart, planet går 10 men vi måste åka halv 5 härifrån för att komma i tid till Arlanda, där jag måste skaffa nödpass. Det visade sig att det bara var 5 månader kvar på mitt pass och till Bali måste det vara 6 månader innan det löper ut. Så där åker man på en kostnad på 980 kr för att det fattades en månad. Tur att jag upptäckte det, annars hade jag stått där på flygplatsen och fått vända hem igen. 24 flygtimmar till !
Upptäckte just att vi ska vara borta 16 dagar !! Det längsta jag någonsin varit från gården och BASSI.
Tommy, Tesan, Anna J (fast hon är i Sälen hela nästa vecka) och Inger har kontroll på läget här hemma.
Inger morgonfodrar, Tommy kör foder och vatten. Sen hoppas jag att alla hjälps åt att hålla ögonen öppna och se att alla djur mår bra och har vad dom ska.
Nu till det värsta av allt. Vi flyger hem fredagen den 13:e. Vi startar den 12:e men kommer mitt på den den 13:e. Inget bra tecken för en sån flygfegis som jag.
Det blir väl att gå direkt till Harrys när jag kommer till Norrköping, vill ju inte missa festen med stallfolket, blir ju kul eftersom så många har skrivit upp sig.
Bättre att gå direkt och inte åka hem och göra Bassi besviken när jag precis har kommit hem.
Lägger in ett par bilder från förra resan till Maldiverna. Bara för att reta er här hemma. Antar att Bali är i ungefär samma klass.AV LENA M
KOMMENTARER (3)
2009-03-01 KLOCKAN 21:10 SKREV EMMA W:
Det går bra att flyga fredag den 13, vi gjorde det när vi var utomlands nu i februari! Hoppas du får det jätte trevligt!
2009-02-26 KLOCKAN 21:13 SKREV CAROLINE:
Hoppas att du får en jättebra semester, vem vet det kanske har hunnit bli vår tills du kommer tillbaka... Idag var det sol på gäverstad, underbart att se en hala isen sakta men säkert försvinna =)
2009-02-25 KLOCKAN 20:39 SKREV EVA:
Härligt!! Ha en riktigt skön och avkopplande semester!
SKRIV KOMMENTAR!
Kommentar:
Namn (obligatorisk):
Epost (obligatorisk, kommer ej visas på sajten):
Blogg/Hemsida:
framsidan på gården hästar till salu fotoalbum Lenas blogg kontakt
Alla texter och bilder på denna sajt är licensierade under en Creative Commons Erkännande-Dela Lika 2.5 Sverige-licens, om inte annat anges.
Lena Mannerheim, lena@gaverstad.se
011-707 49, Gäverstad gård, 61494 Söderköping. Om gaverstad.se.